Nieuws

Vanaf 1 juni weer deels open!

Met genoegen kunnen we jullie mededelen dat wij vanaf 1 juni as weer opstarten binnen de Jachthoorn. Natuurlijk houden we ons binnen de Jachthoorn ook aan de RIVM richtlijnen.

Lees meer

Prettige feestdagen

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en heten jullie ook in het nieuwe jaar weer van harte welkom in  "De Jachthoorn".

Lees meer

Uitbreiding friet-afhaalpunt

Deze maand hebben onze vrijwilligers een frietbakworkshop gehad van Bram Verheijen, eigenaar/chefkok van Restaurant de Taaafel. Dus nu kunnen we nóg lekkerdere friet en snacks voor jullie bakken!
En dat komt mooi uit…want ons friet-afhaalpunt wordt uitgebreid. Vanaf 1 oktober is het friet-afhaalpunt geopend op ELKE WOENSDAG ÉN VRIJDAG tussen 17.00-19.00 uur.

 

publicatie workshop frietbakken 2

 

 

Gesloten met Pinksteren

Gemeenschapshuis 'De Jachthoorn' is ook gesloten met Pinksteren, zondag 9 juni  en maandag 10 juni. Er is ook geen bloedafname en ook Ontmoetingscentrum De Schakel is gesloten.

Lees meer

Friet-afhaalpunt zomeraanbieding

Aangezien de maandactie van afgelopen maand populair was, ook de gehele zomer deze actie! In de maanden juni, juli en augustus een gezinszak friet (4 personen) & 4 snacks (keuze uit frikandel of kroket) voor € 10,00.

Lees meer

Gastvrijheid enquête 2018

Graag willen we weten wat onze bezoekers waarderen in de ontmoetingsruimte van Gemeenschapshuis ‘De Jachthoorn’ en wat voor verbetering vatbaar is. 

Lees meer

Gevonden voorwerpen

Er zijn weer gevonden voorwerpen. Mocht u iets missen loop dan eens binnen en kijk, met een van de beheerders, of er iets van u bij is.

Lees meer

Uitslag Quiztal

Op zaterdagavond 8 april 2017 vond de eerste editie van Quiztal, de dorpsquiz van St. Hubert, plaats. Deze werd georganiseerd in het kader van het 40-jarig bestaan van gemeenschapshuis 'De Jachthoorn'.

Lees meer

main bottom