Nieuws

Bierproeverij

Het wordt nu dan toch echt herfst!! Tijd voor bockbier! Geef je op en sluit gezellig aan!!

Lees meer

Bierproeverij

De uitnodiging voor onze eerste bierproeverij van dit seizoen op vrijdag 15 oktober aanstaande!

Lees meer

Bedankt!

Wij willen alle leden van de Rabobank die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken!

Lees meer

Wij blijven open!

Met in achtneming van de regels blijven wij open. Zo blijft de frietverkoop doorgaan op woensdag en vrijdag!

Lees meer

Voorlopig eerder gesloten

Gezien de richtlijnen omtrent corona, sluiten ook wij vanaf 29 september 2020 voorlopig (de komende 3 weken) de deuren om 22.00 uur. Blijf gezond! En voel je welkom bij De Jachthoorn.

Lees meer

Welkom terug, actie friet-afhaalpunt en sportprotocol

WELKOM TERUG

Namens bestuur, beheer en vrijwilligers van de Jachthoorn zijn we erg blij dat we jullie weer welkom mogen heten in de Jachthoorn. Natuurlijk houden we ons aan alle RIVM-maatregelen en houden we de ontwikkelingen bij. Wij vragen jullie als gebruiker ook op de hoogte te zijn van de voor jullie geldende regels, de regels per gebruiker zijn verschillend.

Lees meer

Vanaf 1 juni weer deels open!

Met genoegen kunnen we jullie mededelen dat wij vanaf 1 juni as weer opstarten binnen de Jachthoorn. Natuurlijk houden we ons binnen de Jachthoorn ook aan de RIVM richtlijnen.

Lees meer

Prettige feestdagen

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en heten jullie ook in het nieuwe jaar weer van harte welkom in  "De Jachthoorn".

Lees meer

Uitbreiding friet-afhaalpunt

Deze maand hebben onze vrijwilligers een frietbakworkshop gehad van Bram Verheijen, eigenaar/chefkok van Restaurant de Taaafel. Dus nu kunnen we nóg lekkerdere friet en snacks voor jullie bakken!
En dat komt mooi uit…want ons friet-afhaalpunt wordt uitgebreid. Vanaf 1 oktober is het friet-afhaalpunt geopend op ELKE WOENSDAG ÉN VRIJDAG tussen 17.00-19.00 uur.

 

publicatie workshop frietbakken 2

 

 

Gesloten met Pinksteren

Gemeenschapshuis 'De Jachthoorn' is ook gesloten met Pinksteren, zondag 9 juni  en maandag 10 juni. Er is ook geen bloedafname en ook Ontmoetingscentrum De Schakel is gesloten.

Lees meer

Friet-afhaalpunt zomeraanbieding

Aangezien de maandactie van afgelopen maand populair was, ook de gehele zomer deze actie! In de maanden juni, juli en augustus een gezinszak friet (4 personen) & 4 snacks (keuze uit frikandel of kroket) voor € 10,00.

Lees meer

  • 1
  • 2

main bottom