Nieuws

Jubileumviering 27 april

27 april 2017 is het dan zover, ‘De Jachthoorn’ viert het 40 jarig jubileum met tal van activiteiten.

Veertig jaar gemeenschapshuis Sint Hubert ‘De Jachthoorn’. Dat betekent dat er heel veel aan vooraf is gegaan. In september 1976 is de akte getekend van Stichting Gemeenschapshuis St. Hubert en is de bouw van ‘De Jachthoorn’ gestart. Het bestuur van toen heeft samen met de toenmalige beheerders ervoor gezorgd dat er een écht gemeenschapshuis is ontstaan. 27 April is het precies 40 jaar geleden dat ‘De Jachthoorn’ werd geopend, precies een jaar nadat de goedkeuring uit Den Haag was gekomen voor de bouw van een ruimte voor vrijetijdsbesteding waar jong en oud konden (kunnen) sporten en ontspannen. Dat gemeenschapshuis is er nog steeds en ondanks de veranderingen in de samenleving is ‘De Jachthoorn’ nog steeds het ontmoetingspunt in de gemeenschap van Sint Hubert.

Reden voor een feest 
Het huidige bestuur vindt het 40 jarig bestaan een mooi moment om dit met alle mensen uit Sint Hubert en omgeving te vieren.
Aangezien het kantoor en de keuken niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd én de ontmoetingsruimte wel een opknapbeurt kon gebruiken is ruim 1,5 jaar geleden besloten om dit aan te pakken en het tijdens het 40 jarig jubileum aan de mensen te presenteren.

De gebruikers zijn in de gelegenheid gesteld om hun eigen club te promoten op een extra feestelijke dag.

Behalve het bekijken van het gerenoveerde gebouw is er dus nog veel meer te doen op 27 april 2017.
Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Verschillende muzikanten die verbonden zijn met Sint Hubert treden op. Voor de jeugd zijn er tal van activiteiten, waaronder de traditionele Koningsdagviering, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. Ook de oudere jeugd komt aan zijn trekken en tenslotte worden de ouderen onder ons zeker niet vergeten. 

Wij hopen dat het een hele gezellige dag wordt waar jong en oud elkaar ontmoeten en met elkaar genieten.
Het bestuur van gemeenschapshuis ‘De Jachthoorn’ ziet uit naar uw komst.

main bottom